Over ons

Wie zijn we?

 
 

Vermeulen Group is een gevestigde waarde in de productie en handel van uitgangsmateriaal van tropische sierteeltgewassen. De bedrijvigheid startte meer dan 30 jaar geleden in Afrika. Vandaag hebben we verschillende productiesites in Afrika en Centraal-Amerika. Op onze locaties in Costa Rica, Burundi en Togo worden tropische jonge planten in eigen beheer geproduceerd. Doordat wij reeds jaren een zeer betrouwbare leverancier van jonge tropische planten zijn, met een uitmuntende specialisatie in voornamelijk de Dracaena-variëteiten, zijn we uitgegroeid tot een referentie in de plantensector en dé referentie in Dracaena.

Bij ons staat zowel het assortiment, de programmatie (zowel in aantallen als tijdgebonden), de technische kwaliteit en de ontwikkeling van nieuwe soorten centraal. Dit alles past perfect binnen de filosofie van ons bedrijf en stelt ons in staat te focussen op synergie tussen enerzijds de verschillende productiebedrijven en anderzijds onze klanten. Buiten de vermarkting van de eigen productie, geeft ons logistieke apparaat in Costa Rica de mogelijkheid een zeer breed en hoog kwalitatief assortiment jong tropisch plantenmateriaal aan te bieden. 

De doorgedreven innovatie en de voortdurende investeringspolitiek in de productiebedrijven en de logistiek, vormen de garantie een vooraanstaande rol in deze sector te blijven vervullen.


Maak kennis met het team

 • Herman Vermeulen
  Algemeen Manager

  Herman Vermeulen is de oprichter van Vermeulen Group. 30 jaar geleden richtte hij een éénmanszaak op rond de import én export van tropische planten. Ondertussen groeide Vermeulen Group uit tot een wereldbedrijf met verschillende honderden werknemers.

   
 • Thijs Vermeulen
  Productie Manager

  Thijs is sinds 15 jaar de specialist bij Vermeulen Group op gebied van productie. Hij is op zeer regelmatige basis te vinden in en op al onze plantages.

   
 • Joost Vermeulen
  Commercieel en logistiek manager

  Joost staat binnen Vermeulen Group in voor de verkoop en de klantenbinding, je kan hem aanspreken in Nederlands, Engels, Frans, Spaans én een beetje Afrikaans.

   
 • Diane Truyen
  Administratie

  Diane is onze vaste administratief medewerker. Zij is sinds 20 jaar de vaste administratieve waarde geweest binnen Vermeulen Group, je kan haar elke donderdag bereiken.

   
 • Zani Mustafa
  Magazijn

  Zani is reeds jaar en dag onze logistieke medewerker. Als er binnen het bedrijf een klusje moet opgeknapt worden, is Zani van de partij.